Finskspråkig supportmedarbetare

På Briox supportar, guidar och hjälper vi våra kunder i våra program.

Vi söker nu en medarbetare med ansvar för support och försäljningsuppföljning mot våra kunder i Finland. Det är viktigt att du har en god kundförståelse, kan ta egna initiativ och vill utvecklas. Vi söker dig som talar och skriver flytande finska (helst modersmål). Behärskar du dessutom några av följande språk: engelska, svenska och tyska i skrift och tal är det klart meriterande.

Vi tror att du har erfarenhet inom några av dessa områden: kundsupport, försäljning, service, ekonomi samt telefonvana. Våra programvaror får du utbildning på hos oss.

Vi har ett brett sortiment så det är en klar fördel för dig om du har erfarenhet av att jobba i andra affärssystem. Detta är dock ingen krav.

Som person ser vi dig som självgående, öppen, prestigelös och ambitiös. Briox är ett tillväxtbolag och erbjuder bra möjligheter att utvecklas i din roll.

Tjänsten är en heltidsanställning. Du är placerad precis intill universitetet på vårt kontor på Videum Science Park i Växjö. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi är ett härligt gäng som har roligt på jobbet och har ett driv med att lyckas i vår uppgift. Vill du bli en del av oss och få möjligheten att få ta plats i ett innovativt och växande företag? Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten så ta gärna en första kontakt med Monica Vedenbrant på jobb@briox.se eller 0470-32 20 00. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt sänder du snarast. Vi arbetar med löpande urval.