Finskspråkig supportmedarbetare - Student

På Briox supportar, guidar och hjälper vi våra kunder i våra program.

Vi söker nu en supportmedarbetare som i första hand ska backa upp support- och försäljningsavdelingen gentemot våra kunder i Finland. Vi söker dig som talar och skriver flytande finska (helst modersmål). Behärskar du dessutom några av följande språk: engelska, svenska och tyska i skrift och tal är det klart meriterande. Det är också ett klart plus om du har erfarenhet inom några av dessa områden: kundsupport, försäljning, service, ekonomi samt telefonvana. Våra programvaror får du utbildning på hos oss.

Tjänsten är en timmanställning  och anpassas för att passa parallellt med dina studier. Du är placerad precis intill universitetet på vårt kontor på Videum Science Park i Växjö. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi är ett härligt gäng som har roligt på jobbet och har ett driv med att lyckas i vår uppgift. Vill du bli en del av oss och få möjligheten att få ta plats i ett innovativt och växande företag? Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten så ta gärna en första kontakt med Monica Vedenbrant på jobb@briox.se eller 0470-32 20 00 Din ansökan, som behandlas konfidentiellt sänder du så snarast. Vi arbetar med löpande urval.