November 2015

En ny version med en ny look

november 16, 2015

Igår släpptes den senaste versionen av systemet i Finland, Tyskland och Storbritannien. Med över sex månaders utveckling, och med ett helt nytt användargränsnitt, är det den största releasen i FINTs historia.

Förutom det nya gränsnittet, så släpps flera efterfrågade funktioner i systemet. Dessa inkluderar:

  • Direktkoppling till internetbank
  • Möjlighet att ta emot efakturor
  • Möjlighet att exportera till DATEV
  • Utökat användarstöd

Navigering

I den senaste versionen av Fortnox, så har en helt ny menystruktur implementerats. Alla menyalternativ är grupperade efter funktion, snarare än applikation, vilket innbär färre steg för att genomföra de vanligaste arbetsmomenten. Exempelvis under försäljning, så hittar du både fakturering order och offerter, och du kommer alltid ha omedelbar tillgång till register och rapporter.

Funktionsfältet

Allt du vill göra i Fortnox börjar här. Oavsett om du vill lägga till kunder, fakturor eller verifikat, så börjar du alltid i det övre, vänstra hörnet av sidan. När du väl har fyllt i all information, så kan du till exempel spara, skriva ut eller eposta, direkt från det nya funktionsfältet som du hittar längst ner på sidan.

Sidomenyn

 

I den nya sidomenyn hittar du inställningar, ditt konto och notifieringar. När du använder inställningar så öppnas det en tillfällig meny som ger dig tillgång till alla inställningar för den aktuella funktionen. Under Ditt Konto, så kan du hantera dina personliga inställningar, såsom lösenordbyte, språk, räkenskapsår eller utloggning.