Vi är nöjda med systemet och har fått så fantastisk support!
Anna Karin Dernsjö , Mitec Marine, Gottby
Samarbetet mellan mig och mina kunder fungerar mycket bättre nu när vi kan logga in i samma system och kan dela på arbetet där.
Johan Auren , Accountum Ltd, London
Vi har valt Briox för att få en modern plattform och en leverantör som kontinuerligt utvecklar systemet och ger support när behov uppstår. Det är viktigt för oss att erbjuda våra studenter en hög kvalitet i utbildningen.
Lektor Ben Henriksson , Högskolan på Åland
Här får man verkligen valuta för pengarna. Med hjälp av Briox sköter jag företagets bokföring och fakturering. Supporten ger också snabba svar.
Jan Kluever , Oy Rostrum Ab, Helsingfors
Briox slår konkurrenterna lekande lätt. Användbarheten är i en klass för sig. Också prislappen.
Mikko Ritvanen , Ritvanen Partners Oy, Esbo
Enkelt att lära sig och att använda. Funktionerna vi behöver finns.
Majvor Fonseca , FastighetsKonsult, Mariehamn
Nu har vi fört över nästan alla våra kunder i Briox program och både vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.
Mats Rosberg , Nova Alandia, Mariehamn
Med Briox har vi fått ett modernt och konkurrenskraftigt verktyg som gör det möjligt för oss att ge våra kunder enkla lösningar, finansiell information i realtid, samt utveckla våra egna och våra kunders processer till en ny nivå.
Torsten Hästö , Profima Accounting Oy, Helsingfors
Det är väldigt enkelt att lära sig och använda. Samtidigt har det alla funktioner vi behöver.
Lee Markie , Johnson and Phillips Capacitors Limited, Newport
Briox tillhandahåller intuitiva tjänster och jobbar proaktivt med utveckling. Jag uppskattar den professionella och snabba kundsupporten.
Emma Ölund , Ekonomikompaniet Ab, Åland
Jag har använt Briox i flera år och är tacksam för en jättebra produkt. Briox gör ofta uppdateringar helt kostnadsfritt så programmet fungerar utan problem och blir aldrig föråldrat. Supporten fungerar också bra de få gånger man har ärende dit under åren. Vet inte av nåt bättre program på marknaden idag med denna exellenta kombination av förmånligt pris och hög kvalitet. Jag vågar nog påstå Briox är marknadens bästa lösning för en företagare idag.
Clas Kock , Tradek, Jakobstad
Supporten är fantastisk. Man får snabbt svar och blir alltid trevligt bemött.
Robert Lindfors Lindro Konsult AB , Åstorpa Redovisningsbyrå AB
Samarbetet med våra kunder sker smidigt med Briox webbaserade program. Inloggning till vår gemensamma programvara sker enkelt och vi kan dela arbetet på ett flexibelt sätt på våra mobila enheter med. Dessutom håller sig kunden ständigt uppdaterad om situationen i sitt företag! På så vis sparar vi tillsammans tid, möda och pengar.
Kimmo Lähti , Talousavain.net
När jag var liten grabb var BRIO tågbana min favorit, stabil konstruktion alla byggbitar till min tågbana passade samman och kunde varieras på ett optimalt sätt. Nu bygger mina barnbarn olika tågbanor med mitt gamla BRIO.
Nu använder jag BRIOX eftersom det är ett system av byggbitar som gör att jag kan bygga mitt egna bokföringsprogram med dessa fungerande moduler.
Olle Meurling , Fysimera, Helsingfors