Äntligen smidigare att arbeta med dina kunder.

Briox Byråpartner är vårt koncept för redovisningsbyråer där alla program du behöver för att sköta dina kunders administration på ett smidigt sätt.

Ett inlogg, en plattform. Maximera din effektivitet

Vår Klienthanterare är utvecklad för den moderna redovisningsbyrån. I systemet ingår alla Briox program och ett flexibelt behörighetssystem låter dig anpassa ditt och kundens samarbete och ge varje användare tillgång till precis de funktioner de behöver. Om kunden exempelvis vill sköta faktureringen själv är det enkelt att lösa. Eftersom allt finns tillgängligt direkt i det webbaserade programmet behöver varken du eller dina kunder skicka filer utanför affärssystemet.

Mer om Briox Klienthanterare


Alla program ingår. Inga dolda avgifter.

Med Briox Klienthanterare ingår tillgång till samtliga Briox tjänster, inklusive själva klienthanteraren. Du kan lägga till obegränsat med redovisningskunder utan något extra kostnad. Ett pris och allting ingår.

Se alla Briox produkter


Du kan känna dig trygg med Briox.

Eftersom du når Briox via din webbläsare kan du alltid komma åt dina kunders bokföring. Det enda som krävs är en internetuppkoppling. Du behöver inte heller tänka på att göra backuper på din data. Briox sköter detta åt dig också. Du kan helt enkelt fokusera på det som är viktigt för dig och låta Briox ta hand om resten.

Det här ingår alltid i Briox Byråpartner.

Tillgång till din kunds bokföring direkt och i realtid

Du behöver inte logga in och ut i systemet för att kunna arbeta med flera kunder samtidigt. Med Briox Klienthanterare, kan du enkelt flytta mellan dina olika kunders bokföring med ett enda klick.

Fri support

Vi erbjuder dig och dina kunder gratis e-post och telefonsupport, även online-utbildning i programmet om du önskar en smidig start i Briox.

Alltid tillgängligt

Du får tillgång till kunders bokföring från var som helst, när som helst och utan webbläsarbegränsningar.

Säkert

Briox är säkert och enkelt att använda med daglig säkerhetskopiering av all information. Du riskerar aldrig att ditt arbete går förlorat.

Flexibelt

Med det flexibla behörighetssystemet kan du skräddarsy ditt samarbete med varje enskild kund. Eftersom allt finns tillgängligt direkt i det webbaserade programmet behöver varken du eller dina kunder skicka filer utanför affärssystemet.

Direktkoppling till banken

Med våra direktkopplingar till banken sköter du enkelt dina kunders in- och utbetalningar.

Våra kunder är vår produktutveckling.

format_quote

Nu har vi fört över nästan alla våra kunder i Briox program och både vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.

Mats Rosberg

Nova Alandia, Mariehamn

format_quote

Briox tillhandahåller intuitiva tjänster och jobbar proaktivt med utveckling. Jag uppskattar den professionella och snabba kundsupporten.

Emma Ölund

Ekonomikompaniet AB, Åland

format_quote

Supporten är fantastisk. Man får snabbt svar och blir alltid trevligt bemött.

Robert Lindfors

Lindro Konsult AB, Åstorpa Redovisningsbyrå AB,