10 juli 2019

Kundintervju med Ben

Briox har under våren undersökt vad våra kunder egentligen tycker om programmet och varför de väljer att jobba med oss. Denna gången är det dags att presentera Ben Henriksson från Ekonomiresurs.

Ben har verkat som konsult inom redovisning och projektledning på Åland inom ramen för sitt företag Ekonomiresurs sedan 90-talet. Att vara småföretagare ger en flexibilitet och frihet som är mycket uppskattat från Bens sida.
- Samtidigt innebär det att man ibland får kavla upp ärmarna och ta i lite extra emellanåt. Men det hör ju till... 
Bild: Ben Henriksson
  Ekonomiresurs har idag använt Briox program i ett par år. Anledningen till bytet till Briox var att Ben behövde ett system som låg i framkant med dagens utveckling vilket inte är lika självklart som man kan tro.
- På Åland är det värdefullt att systemet och supporten är på svenska, och att det faktiskt fungerar. Det gör det med Briox.
  Ekonomiresurs prenumererar på flera olika moduler, men använder främst Bokföring, Leverantörsfakturering, E-fakturering, Elektroniska dokument, Bankbetalningar samt Klienthanteraren. Ben förklarar att funktionerna och systemet ger honom stor nytta i arbetslivet, då han sköter andra företags bokföring.
- Eftersom programmet är molnbaserat ger det stora möjligheter till att jobba flexibelt och att samarbeta med kunden om bokföringen. Det är även en befrielse att slippa ansvaret för serverdrift och uppdateringar.
Briox är ett modernt molnbaserat affärssystem, vilket gör det möjligt för byråer och företag att jobba med sin bokföring vart de än befinner sig. 
  Ben rekommenderar även andra företag att använda sig av Briox.
- Det är bara att kontakta mig, så ser vi till att man kommer igång. När man väl är på banan och rutinerna fungerar kan man välja att köra på själv eller kanske bara göra de löpande registreringarna själv, och ändå ha ett stöd för redovisnings- och skattefrågor i bakgrunden, när det behövs.
 
Vill du precis som Ben använda ett molnbaserat och digitaliserat affärssystem, kolla då in våra produkter och vad som passar just dig!

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.