20 september 2019

Briox får ny landschef i Finland

Svenska Briox (publ) (”Briox”), som erbjuder ekonomisystem för redovisningsbyråer samt små och medelstora företag, rekryterar Johanna Hannus till ny landschef i Finland. Hon efterträder Teemu Kaski.

Johanna Hannus anställs från 16 september 2019 som landschef i Finland med placering på kontoret i Helsingfors. Johanna har drygt 5 års erfarenhet från management consulting och drygt 2 år inom executive search.
”- Jag är mycket glad att ta mig an den här rollen. Det är en intressant tid att gå in i Briox som drivit ett expansionsarbete under en längre tid. Tillsammans med Briox dedikerade medarbetare och breda kompetens ser jag fram emot att fortsätta och accelerera bolagets långsiktiga arbete för att stärka positionen i Finland,” säger Johanna Hannus.
Johanna kommer närmast från rekryteringsföretaget Impact Executive Nordics där hon arbetat som projektledare. Johanna har tidigare arbetet på Business Sweden där hon drivit projekt och hjälpt företag med sin internationella expansion.
”- Johanna har både den erfarenhet och den energinivå som krävs för att vi ska kunna nå de högt uppsatta mål vi har för Briox i Finland. Med stort fokus på kundnöjdhet och goda ledaregenskaper ser vi Johanna som rätt person. Hon kan nu bygga vidare på teamet som långsiktigt ska nå goda resultat och fortsätta den positiva trend vi ser vad gäller att se Briox som det självklara valet av ekonomisystem för redovisning, fakturering och tidredovisning, säger Fredrik Hyltsten, vd på Briox.
Tidigare landschefen i Finland, Teemu Kaski,  har efter två år  valt att gå vidare till nya utmaningar.
" - Briox har genomgått en mycket framgångsrik expansion under Teemu Kaskis ledning. Nu visar verskamheten att vi går åt rätt håll och Briox går in i en ny fas. Vi tackar Teemu Kaski för hans viktiga insatser,"  säger Fredrik Hyltsten
Briox största marknad idag är Finland och bolaget har som ambition att växa ytterligare och fortsätta bibehålla hög kvalitet till bolagets kunder. Johanna Hannus kommer rapportera till Briox vd Fredrik Hyltsten och ingå i Briox ledningsgrupp. För mer information, vänligen kontakta; Fredrik Hyltsten VD fredrik.hyltsten@briox.se +46 (0)70 341 46 26 Jenny Karlsson Marknadschef jenny.karlsson@briox.se +46 (0)70 874 14 95

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.