1 december 2022

Briox i nytt partnerskap med framstående finsk redovisningsbyrå

Redovisningsbyrån Advis Account Oy tillkännagav idag ett partnerskap med Briox som innebär att de kommer att hantera minst 100 kunder med Briox programvara från och med Q1 2023.

Advis Account Oy är en framstående finsk redovisningsbyrå med kontor i Tammerfors och Seinäjoki. Bolaget erbjuder tjänster inom bland annat bokföring, lön och företagsetableringar och hanterar i dagsläget drygt 400 små och medelstora företag i hela Finland.

"Vi vill växa och lyckas inom mikrosegmentet. Det är därför vi valt Briox som partner. Genom Briox lösning får vi tillgång till den senaste tekniken inom automatisering, i kombination med en användarvänlig mobilapplikation”, säger Päivi Peltomäki, vd för Advis Account Oy.

"Advis är en innovativ byrå, med utpräglat kundfokus och ambitiösa tillväxtmål. Vi är mycket glada över att de väljer Briox som sin partner inom mikrosegmentet och vi ser fram emot att växa tillsammans”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox. 

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Päivi Peltomäki
CEO
paivi.peltomaki@advis.fi
+358 40 725 1025

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om Advis Account Oy:

Advis Account Oy är en finsk redovisningsbyrå med kontor i Tammerfors och Seinäjoki. Företaget grundades 2011 och erbjuder tjänster inom bokföring, lön, skatterådgivning och företagsetableringar. Bolagets huvudsakliga målgrupp är entreprenörer och i dagsläget hanteras drygt 400 små och medelstora företag i hela Finland. Läs mer på www.advis.fi

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.