30 juni 2022

Briox lanserar nytt affärsområde

Briox kommer under hösten att erbjuda samtliga finska kunder möjligheten att belåna sina fakturor genom Briox programvara. Tjänsten erbjuds genom ett nytecknat partnerskap med det finska bolaget KTI Laskutus.

KTI Laskutus är en framstående aktör inom fakturafinansiering och fordringshantering, med specialkompetens inom digitala redovisningstjänster. Med hjälp av fakturabelåning kan Briox användare säkerställa att deras kapital inte är inlåst i kundfordringar, samtidigt som all redovisning sker per automatik genom en integration. För Briox innebär detta ett nytt intäktsområde och en breddning av tjänsteutbudet mot mikroföretagaren.

“Volymerna genom Briox plattform har nu nått den nivån att det är kommersiellt intressant att börja bredda affären. KTI Laskutus ligger tekniskt i framkant och har ett starkt grunderbjudande. Genom detta samarbete får våra kunder tillgång till en mycket effektiv lösning för att öka sin likviditet och få ett bättre kassaflöde”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

“Vi har följt Briox utveckling i Finland och är mycket glada över att inleda detta samarbete. Vi delar Briox passion att tillgodose behoven inom mikrosegmentet, med lösningar som är utvecklade att fungera i samarbetet med redovisningsbyrån”, säger Sami Saarenpää, Sales Director & Partner på KTI Laskutus.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Sami Saarenpää
Sales Director, Partner
sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi
+358 40 018 0142

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö  och är idag listat på NGM Nordic SME.

Om KTI Laskutus:

KTI Laskutus är ett finskt företag som är specialiserat inom fakturafinansiering och fordringshantering. Verksamheten inkluderar även ett kompletterande affärsområde som erbjuder digitala redovisnings- och bokföringstjänster. Bolagets huvudkontor ligger i Åbo. Läs mer på www.ktilaskutus.fi.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.