7 januari 2022

Briox tecknar avtal med ledande redovisningsbyrå i Litauen

Audifina, en av de ledande redovisningsbyråerna i Litauen, tillkännagav idag ett partnerskap med Briox. Tillsammans med Briox kommer Audifina att hantera sina mikrokunder genom Briox koncept.

Audifina har erbjudit revision, redovisning, skatterådgivning och konsulttjänster sedan 2002. Företaget har sitt huvudkontor i Vilnius och hanterar kunder från mer än 15 länder. Audifina har ambitiösa planer på att växa ytterligare och en strategi att med hjälp av teknik möjliggöra ett effektivare arbetssätt för sina konsulter tillika ett attraktivt erbjudande till sina kunder.

”Audifina har identifierat segmentet mikroföretag som strategiskt viktigt med stor tillväxtpotential. Lönsam tillväxt inom detta segment ställer ökade krav på automatisering i kombination med en alternativ service- och prismodell. Med sin moderna mjukvara och innovativa tillvägagångssätt ser vi Briox som den perfekta partnern för att hjälpa oss att nå våra mål”, säger Rimgaudas Pazniokas, partner och chef för Audifinas konsultverksamhet.

”Efter att ha träffat ett stort antal redovisningsbyråer över hela Baltikum är det tydligt att många av dem nu söker nya arbetssätt för att möta de minsta företagens behov. Mikrosegmentet utgör mer än 80% av det totala antalet företag i Baltikum, så affärspotentialen för byråer som kan erbjuda en skalbar och kundcentrerad lösning är betydande”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

“Med vår ambition att ta marknadsandelar i Baltikum är jag mycket glad över att se en progressiv aktör som Audifina välja Briox som sin partner för att vinna inom mikrosegmentet”, fortsätter Johan Nordqvist.

Avtalet mellan Audifina och Briox är tecknat och partnerskapet kommer att starta under första kvartalet 2022.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Rimgaudas Pazniokas
Partner – Head of Consulting Division
rimgaudas.pazniokas@audifina.lt
+370 5 212 73 65

Om Briox:
Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om Audifina:
Audifina är internationell redovisningsbyrå som erbjuder revision, redovisning, skatterådgivning och konsulttjänster. Företaget har sitt huvudkontor i Vilnius, Litauen, och hanterar kunder från mer än 15 länder. Audifina är sedan 2005 medlem i MSI Global Alliance.

 

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.