6 februari 2024

Briox nya marknadsplats lanserad i Finland

SaaS-bolaget Briox meddelar idag att man lanserat sin nya marknadsplats Briox Connect, som gör det enklare för mikroföretagare att hitta, jämföra och ta kontakt med enskilda redovisningskonsulter.

Många mikroföretagare tycker det är svårt att komma i kontakt med en lämplig redovisningskonsult när de söker på nätet. Byråer presenterar vanligtvis sitt företag snarare än sina konsulter, och som oerfaren företagare är det inte helt enkelt att få vägledning. Det upplevs även omständigt att behöva fylla i långa frågeformulär och därefter invänta återkoppling.

Samtidigt upplever många redovisningskonsulter det utmanande att hitta nya kunder. Det vanligaste problemet, i synnerhet för mindre byråer, är att man inte anser sig ha tid att jobba med marknadsföring, och att det är dyrt att ta hjälp.

”Som ägare av en liten redovisningsbyrå kan det vara svårt att hinna med proaktiv försäljning. Med Briox Connect kan jag mycket enkelt presentera och marknadsföra mina tjänster online, utan att vara expert på digital marknadsföring”, säger Janina Sirpi, grundare till Talouskuu Oy.

Briox Connect ger mikroföretagare kostnadsfri tillgång till ett stort antal redovisningskonsulter, tillsammans med kundomdömen och vägledande information. Redovisningskonsulten kan enkelt lägga upp sin personliga profil och få en omedelbar notifiering när potentiella kunder skickar en kontaktförfrågan.

”Briox Connect utgör en viktig del i vårt partnerlöfte – att fördubbla våra byråpartners lönsamhet inom mikrosegmentet. Förutom att stärka vår positionering hjälper Briox Connect även vår säljorganisation genom att komma i kontakt med fler potentiella byråpartner”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

Briox Connect kan besökas via connect.briox.com

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.