8 januari 2024

Briox rekryterar John Hero som Chief Operating Officer

Briox förstärker sin ledningsgrupp genom att rekrytera John Hero som Chief Operating Officer.

John kommer senast från rollen som Director Customer Operations EMEA på Einride – världens ledande leverantör av digital, elektrisk och autonom fraktteknik, och ett av europas snabbast växande B2B tech-bolag. Som Chief Operating Officer blir John övergripande ansvarig för Briox produktutveckling, med ett uttalat uppdrag att påskynda genomförandet av företagets strategi att bli den ledande aktören inom mikrosegmentet.

“Briox är ett mycket spännande bolag som befinner sig i ett väldigt intressant skede. Segmentet mikroföretag har enorm potential med anledning av det stora antalet potentiella kunder globalt. Jag ser fram emot att vidareutveckla Briox produkter och tjänster, och säkerställa en förstklassig upplevelse för våra partners och kunder”, säger John Hero.

“Jag är väldigt glad att kunna välkomna John till Briox. Han bidrar med ett fantastiskt driv, ett kundcentrerat arbetssätt och verklig spets inom kommersiell förståelse. Han har också en bred erfarenhet av att driva tillväxt genom en partnermodell”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

John Hero tillträder tjänsten den 8 januari 2024.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.