15 mars 2022

Briox ingår ett nytt strategiskt partnerskap för att ge de minsta företagen ett helhetserbjudande för att enkelt hantera sin ekonomi

Briox (BRIX) meddelar idag att de ingår ett omfattande partnerskap med finska redovisningsbyrån Nooga. Samarbetet inkluderar en storskalig användning av Briox produkter och syftar till att erbjuda mikroföretag runt om i Finland ett helhetserbjudande för att hantera företagens ekonomi. Partnerskapet är en viktig pusselbit i Briox och Noogas respektive tillväxtstrategier.

"Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Nooga och tillsammans vara med och skapa ett attraktivt helhetserbjudande till mikroföretag i Finland. Det senaste året har vi lagt stort fokus på att utveckla organisationen att bli en strategisk och långsiktig partner för redovisningsbyråer. Målet är att hjälpa dem attrahera nya kunder, utveckla sin affär och stötta expansion till nya marknader”, säger Johan Nordqvist, VD för Briox. “Det här är ett av våra mest ambitiösa partnerskap i Finland och starten på ett nytt kapitel för Briox”, avslutar Johan.

"Vi är väldigt förväntansfulla över att påbörja detta partnerskap tillsammans med Briox. Det stödjer vår expansiva strategi och ger oss fler möjligheter att växa och attrahera nya kunder. Från Noogas perspektiv ser vi att vår nya paketering av tjänster gentemot de minsta företagen, som inkluderar Briox produkter, kommer att utgöra kärnan i vårt framtida erbjudande”, säger Monika Ahlskog, VD och medgrundare av Nooga.

Samarbetet kommer att omfatta Noogas egna tjänsteerbjudande, Briox mobilapp och programvara för bokföring samt en gemensamt utvecklad process för effektiv hantering av de minsta företagen. Tillsammans kommer det gemensamma erbjudandet göra det möjligt för ännu fler mikroföretagare i Finland att enkelt hantera företagets ekonomi och få mer tid över till att utveckla sin verksamhet.

Briox och Noogas gemensamma erbjudande kommer finnas tillgängligt på den finska marknaden under våren 2022.

Kontaktpersoner:

Johan Nordqvist
VD, Briox
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Monika Ahlskog
VD, Nooga
monika.ahlskog@nooga.fi
+358 504147120

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om Nooga:

Nooga Oy Ab erbjuder ekonomiförvaltnings-, konsulterings- och systemtjänster. Nooga grundades 2016 i Jakobstad och har idag ca 50 anställda och kunder i hela Finland. De fysiska kontoren finns i Helsingfors, Jakobstad, Karleby, Närpes, Vasa och Åbo.

Nooga är en strategisk partner, som hjälper företagen att hålla bättre koll på ekonomin genom att digitalisera bokföring och löneräkning samt skapa rapporter som ger mervärde åt företagen. Nooga hjälper även med ekonomirådgivning, budgetering och controllertjänster

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.