21 april 2023

Briox rekryterar Truls Dahlén som Chief Revenue Officer

Briox förstärker sin tillväxtstrategi genom att rekrytera Truls Dahlén som Chief Revenue Officer.

Truls blir ansvarig för att utveckla och accelerera Briox tillväxt på befintliga och nya marknader. Med 17 års bakgrund inom SaaS-försäljning bidrar Truls med en gedigen erfarenhet av att bygga starka säljteam. Truls kommer senast från rollen som Vice President of Sales på Medius, ett av Nordens största SaaS-bolag inom B2B, där han ansvarade för bolagets försäljning mot redovisningsbyråer.

“Briox har en enormt spännande möjlighet framför sig. Just segmentet mikroföretag är högintressant med anledning av det stora antalet potentiella kunder globalt. Briox vassa erbjudande mot denna målgrupp tillsammans med en välutvecklad partnermodell positionerar bolaget väl för att bli den ledande aktören inom segmentet”, säger Truls Dahlén.

“Jag är väldigt glad att kunna välkomna Truls till Briox. Han bidrar med en fantastisk energi, unik branschkompetens och verklig spets vad gäller säljbearbetning gentemot redovisningsbyråer”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

Truls Dahlén tillträder tjänsten den 1 maj 2023.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.