13 september 2023

Briox tecknar utökat partneravtal med åländska EKO Redovisning

Den åländska redovisningsbyrån EKO Redovisning tillkännagav idag att man utökar sitt partnerskap med Briox. Avtalet innebär att redovisningsbyrån kommer att hantera minst 40 ytterligare företagskunder med Briox programvara. EKO Redovisning väljer även att flytta över lönehanteringen för samtliga kunder till Briox.

EKO Redovisning är en snabbväxande redovisningsbyrå med visionen att digitalisera och effektivisera redovisnings-Åland. Företagets fokus är att erbjuda en användarvänlig och kostnadseffektiv lösning för de allra minsta företagen, i kombination med förstklassig service.

“Med vår digitala strategi är det helt avgörande att ha tillgång till den senaste tekniken inom automatisering, relevanta integrationer och en användarvänlig mobilapp. Briox är en bidragande faktor till vår framgång och vi ser fram emot att fortsätta vår snabba tillväxt tillsammans”, säger EKO Redovisnings vd Fredrik Rosenberg.

“EKO Redovisning är en av de mest progressiva redovisningsbyråerna i svenskspråkiga Finland. Att de väljer att växa sin affär med Briox är ett mycket gott betyg till vårt helhetserbjudande inom mikrosegmentet”, säger Briox vd Johan Nordqvist.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Fredrik Rosenberg
CEO
fredrik@ekoredovisning.ax
+358 (0)457 38 23 080

Om Briox:
Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME.

Läs mer på www.briox.se och LinkedIn.

EKO Redovisning:
EKO Redovisning är en snabbväxande redovisningsbyrå med visionen att digitalisera och effektivisera redovisnings-Åland. Företaget erbjuder ett helhetsgrepp om mindre företags ekonomihantering, inklusive löpande redovisning, bokslut, löneberäkningar och finansiell rådgivning. Bolaget grundades 2019 och har sedan dess haft ett uttalat fokus att arbeta 100% digitalt med sina kunder.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.