17 januari 2020

Briox i långsiktigt samarbete med Norian i Litauen

Briox (publ) (”Briox”), som erbjuder ett ekonomisystem för redovisningsbyråer och till små och medelstora företag har ingått partnerskap med NORIAN, en global full servicebyrå för ekonomi, lön och automatiserade processer. Partnerskapet innebär att NORIAN väljer Briox för sin interna bokföring samt redovisning och också för att erbjuda Briox till sina kunder.

Svenska Briox erbjuder ett ekonomisystem för redovisningsbyråer, små-medelstora företag samt skolor och organisationer och har idag cirka 3000 kunder. Briox är verksamma i Finland och Estland men kommer under det första kvartalet 2020 lansera varumärket och produkterna på den lettiska och den litauiska marknaden. Samarbetet med NORIAN innebär att bolaget kommer att använda Briox till sin interna bokföring och redovisning, för att senare under våren 2020 erbjuda Briox till NORIANs kunder och enskilda företagare på den litauiska marknaden. NORIAN etablerades 2005 i Litauen och är en del utav det norskägda NORIAN Group, som idag har drygt 2000 kunder och 800 anställda i sju länder i Europa.
’Vi är glada att börja arbeta med Briox för vår interna bokföring och redovisning för att i förlängningen erbjuda Briox även till våra kunder. Det vi på NORIAN tycker är viktigt är att få fler företagare på marknaden att använda sig utav en digital plattform för redovisning och bokföring, som den Briox erbjuder. Det är också i linje med de trender vi ser på marknaden om att ha en plattform där allt samarbete mellan redovisningsbyrå och företagare sker”, säger Lina Maroscikiene, Managing Director på NORIAN i Litauen. “Samarbetet med NORIAN är för oss på Briox ett viktigt steg på Briox tillväxtresa. Genom att NORIAN, i kraft av sin storlek på marknaden, visar förtroende för vår produkt, och vårt erbjudande, visar de att Briox fyller ett behov på en för oss ny marknad. Nu vill vi skapa nya möjligheter för både de större och mindre redovisningsbyråerna och företagarna i Litauen att modernisera och förenkla sitt administrativa arbete. En utmaning vi ödmjukt, men med gott självförtroende, ser fram emot,” säger Fredrik Hyltsten CEO på Briox.
  För mer information, vänligen kontakta; Fredrik Hyltsten CEO fredrik.hyltsten@briox.se +46 (0)70 341 46 26 Jenny Karlsson Marketing Manager jenny.karlsson@briox.se +46 (0)70 874 14 95 Om Briox: Briox har idag över 3000 kunder och 40 integrationspartners i Finland och Baltikum och erbjuder ett modernt och molnbaserat ekonomisystem som innehåller bl.a. redovisning, fakturering och tidredovisning. Briox utvecklar och säljer sina lösningar till redovisningsbyråer samt små och medelstora bolag, skolor och föreningar. Briox grundades 2010 och har sin marknad i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Huvudkontoret finns i Växjö och kontor i Helsingfors, Tallinn, Riga och Vilnius. Briox AB (BRIOX) är noterade på NGM Nordic MTF. Läs mer på www.briox.se , LinkedIn och Facebook. Om Norian: NORIAN har idag över 2000 kunder och är marknadsledande inom robotisering av ekonomi- och lönetjänster. Norian har en lång historia sedan år 2005. Under många år har vi tillhandahållit tjänster till ett brett spektrum av kunder i olika länder, för både stora, offentliga och privata till mindre företag. Vi blir er partner och hjälper er att fatta rätt strategiska beslut med fokus på effektivitet och lönsamhet. NORIAN har över 800 anställda i 7 länder med huvudkontor i Oslo, Norge med lokala kontor i flera städer i norra Europa, Polen och Tyskland. För mer information; www.norian.euLinkedIn och Facebook  

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.