24 maj 2022

Briox inleder samarbete med BDO i Litauen

BDO, en av de största redovisningsbyråerna i Litauen, tillkännagav idag ett partnerskap med Briox. Tillsammans med Briox kommer BDO att hantera sina mikrokunder genom Briox koncept.

BDO auditas ir apskaita UAB har erbjudit revision, redovisning och konsulttjänster sedan 1998. Företaget är idag en av de största redovisningsbyråerna i Litauen med ca 100 anställda och kontor i Vilnius, Kaunas och Klaipėda. 

”Vi har under en tid letat efter en lämplig lösning för hantering av våra minsta kunder. Briox tillhandahåller ett användarvänligt gränssnitt som tilltalar både redovisningskonsulten och kunden. Vi uppskattar också Briox lokala supportteam, och vi ser fram emot att starta vårt partnerskap”, säger Jurgita Čepulienė, Accounting and Tax Partner på BDO.

“Omställningen till följd av den påskyndande digitaliseringen öppnar upp för nya och effektivare arbetssätt. Mikrosegmentet utgör mer än 80% av det totala antalet företag i Baltikum, så affärspotentialen för byråer som kan erbjuda en skalbar och kundcentrerad lösning är betydande. Med vår ambition att växa i Litauen är jag naturligtvis mycket glad över att se en ledande aktör som BDO välja Briox som sin partner inom mikrosegmentet”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Jurgita Čepulienė
Accounting and Tax Partner
jurgita.cepuliene@bdo.lt
+370 37 320 390

Om Briox:
Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om BDO:
BDO UAB är en av de största redovisnings- och revisionsbyråerna i Litauen med kontor i Vilnius, Kaunas och Klaipėda. Företaget har ca 100 anställda och är sedan 2002 medlem i BDO International. Läs mer på www.bdo.lt.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.