12 juni 2023

Briox lanserar lönehantering i mobilen

Som en del av sitt strategiska partnerskap med Palkkaus.fi lanserar Briox ett flertal kompletterande funktionaliteter inom lönehantering. Dessa möjliggör ytterligare tidsbesparing för byrån och en ännu bättre användarupplevelse för löntagaren.

Briox tecknade förra året ett avtal med det finska mjukvarubolaget Palkkaus.fi, där man tillsammans erbjuder en integrerad lösning för smidig lönehantering genom Briox programvara. Efter att ett flertal större byråer anslutit sig till tjänsten stärks nu erbjudandet ytterligare genom lanseringen av ett antal mobilanpassade funktionaliteter för löntagaren. Dessa inkluderar bland annat förenklad inrapportering av tid, utgifter och andra löneunderlag direkt i Briox app.

För byråkonsulten, som tar emot allt material digitalt och samlat på ett ställe, innebär detta värdefull tidsbesparing och en möjlighet att hantera löneprocessen i realtid. För löntagarens blir det enklare när lönebeskedet finns tillgängligt direkt i appen.

“Integrerad lönehantering med koppling till mobilen är en av de mest efterfrågade funktionaliteterna bland våra befintliga och potentiella byråpartner. Med denna lansering kan vi erbjuda en ännu mer komplett lösning för det viktiga mikrosegmentet. Detta skapar ytterligare förutsättningar för ökad tillväxt”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.