24 oktober 2023

Briox lanserar ny marknadsplats för mikroföretagare och redovisningskonsulter

SaaS-bolaget Briox meddelar idag att man kommer att lansera en ny marknadsplats för att göra det enklare för mikroföretagare att hitta, jämföra och ta kontakt med enskilda redovisningskonsulter. Lanseringen är en del av Briox partnerlöfte – att dubbla sina byråpartners lönsamhet inom mikrosegmentet.

Många mikroföretagare tycker att det är svårt att komma i kontakt med en lämplig redovisningskonsult när de söker på nätet. Byråer presenterar vanligtvis sitt företag snarare än sina konsulter, och som oerfaren företagare är det inte helt enkelt att få vägledning. Det upplevs även omständigt att behöva fylla i långa frågeformulär och därefter invänta återkoppling.

Bland redovisningskonsulter är det många som har utmaningar med att hitta nya kunder. Det vanligaste problemet, i synnerhet för mindre byråer, är att man inte anser sig ha tid att jobba med marknadsföring och försäljning. Många känner även att de saknar kunskap om digital marknadsföring, och när man söker hjälp kan det lätt bli dyrt.

För att adressera dessa utmaningar lanserar Briox inom kort en helt ny marknadsplats. Tjänsten ger mikroföretagare kostnadsfri tillgång till ett stort antal redovisningskonsulter, tillsammans med kundomdömen och vägledande information. Redovisningskonsulterna kan enkelt skapa och lägga upp sin personliga profil, bjuda in sina befintliga kunder att skriva ett omdöme, och få en omedelbar notifiering när potentiella kunder skickar en kontaktförfrågan.

”Briox har en uttalad ambition att vara den självklara samarbetspartnern för redovisningsbyråer som vill växa och öka sin lönsamhet inom mikrosegmentet. Lanseringen av vår nya marknadsplats är en viktig del i den strategin. Genom denna tjänst kommer vi att kunna erbjuda ett unikt mervärde både för mikroföretagare och redovisningskonsulter, och samtidigt stötta vår egen affärsutveckling”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

Den nya marknadsplatsen är planerad att lanseras på den finländska marknaden i slutet av 2023.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Om Briox:
Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se och LinkedIn.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.