13 december 2021

Briox och Nova Alandia i ny storaffär

Nova Alandia AB, en av Ålands största redovisningsbyråer, utökar nu sitt samarbete med svenska SaaS-bolaget Briox i den fortsatta expansionen för segmentet mikroföretagare.

Det utökade samarbetet kommer att möjliggöra en smidigare upplevelse för fler av Nova Alandias mikroföretagare och framtida kunder. Tidigare i år förvärvade Nova Alandia det åländska redovisningsföretaget Confido Bokföringsbyrå AB, och bildade i och med detta en av Ålands största redovisningsbyrå med ca 570 kunder.

“Vi har arbetat med Briox molnbaserade lösning sedan den introducerades i Finland. Då Briox är en bidragande faktor till vår framgång ser vi nu fram emot att kunna erbjuda samma lösning till våra nytillkomna kunder”, säger Tomas Boedeker, verkställande direktör på Nova Alandia.

“Briox förenklar samarbetet mellan företagaren och våra konsulter. Vi kan arbeta mer effektivt och därigenom skapa mer värde för våra kunder”, fortsätter Tomas.

Briox är känt bland redovisningsbyråer för att växa deras affär och hos mikroföretagare för att göra det enkelt att driva företag och samarbeta med redovisningskonsulten. Företaget har under 2021 sett en accelererad tillväxt av användare. Briox är idag den ledande aktören på Åland.

“För oss är det såklart extra kul och en viktig kvalitetsstämpel att vår befintliga partner Nova Alandia väljer Briox även för sina nya kunder. Med ambitionen att vara det självklara valet för mikroföretagare gläds jag åt att ännu fler entreprenörer nu ges möjlighet att dra nytta av Briox lösningar. Nova Alandia är redan innan affären en stor aktör som nu blir ännu större. Storleken och potentialen i detta utökade samarbete är betydande utan att gå djupare in på siffrorna”, säger Johan Nordqvist, CEO på Briox.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Nordqvist
CEO, Briox AB
johan.nordqvist@briox.se
+46 70 661 86 80

Tomas Boedeker
Verkställande direktör, Nova Alandia Ab
tomas.boedeker@nova.ax
+358 40 045 23 49

Om Briox:
Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om Nova Alandia:
Nova Alandia Ab är en modern och framåtsträvande redovisningsbyrå i Mariehamn. Bolaget har idag, genom förvärvet av Confido Redovisningsbyrå, över 570 företagskunder. Företagets affärsidé är att, med teknikens hjälp, erbjuda små- och medelstora företag moderna kvalificerade och heltäckande redovisningstjänster i realtid.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.