24 augusti 2022

Briox släpper ny tjänst för lönehantering

Briox har idag tecknat ett avtal med det finska mjukvarubolaget Palkkaus. Tillsammans kommer man att kunna erbjuda Briox kunder en integrerad lösning för smidig lönehantering genom Briox programvara.

Palkkaus, som ägs av Suomen Palkanlaskenta Oy, är en ledande aktör inom lönehantering på den finska marknaden. Företaget erbjuder en molnbaserad plattform där företagare, med eller utan hjälp av en redovisningsbyrå, enkelt kan beräkna sin lön och koppla skatt- och löneutbetalningar till bokföringen. För Briox innebär lanseringen av lönehantering ett nytt intäktsområde och en breddning av tjänsteutbudet mot såväl redovisningsbyrån som mikroföretagaren.

“Integrerad lönehantering direkt i plattformen är en av de mest efterfrågade funktionaliteterna bland våra befintliga och potentiella byråkunder. Vi är därför mycket nöjda att nu kunna presentera en komplett lösning på en modern plattform för det viktiga mikrosegmentet. Detta skapar ytterligare förutsättningar för ökad tillväxt”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

“Palkkaus och Briox strävar båda efter att göra livet enklare för småföretagare. Genom detta partnerskap kan vi erbjuda en smidig lösning som verkligen är i framkant av utvecklingen. Vi ser fram emot att växa tillsammans med Briox”, säger Jukka Kiiskinen, vd för Palkkaus.

Palkkaus och Briox integrerade lösning kommer att lanseras hösten 2022.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Jukka Kiiskinen
CEO
jukka.kiiskinen@palkkaus.fi
+358 50 571 7551

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om Palkkaus:

Palkkaus är ett finskt mjukvarubolag som är specialiserat inom lönehantering. Företaget erbjuder en molnbaserad plattform där företagare, med eller utan hjälp av en redovisningsbyrå, enkelt kan hantera löneberäkningar och relaterade aktiviteter. Företagets tjänster används idag av över 10 000 små och medelstora företag. Läs mer på www.palkkaus.fi.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.