11 augusti 2022

Briox tecknar avtal med KTI om 100 nya kunder

Redovisningsbyrån KTI Tilit tillkännagav idag ett partnerskap med Briox. Tillsammans med Briox kommer KTI Tilit att börja hantera sina mikrokunder genom Briox koncept.

KTI Tilit är en av de större redovisningsbyråerna i Åbo-regionen. Bolaget ägs av KTI Laskutus, en framstående aktör inom fakturafinansiering och fordringshantering som Briox nyligen inlett ett samarbete med. KTI Tilit kommer inledningsvis att flytta över ett 100-tal företag till Briox plattform.

“KTI har ett utpräglat kundfokus, en tro på teknik som möjliggörare och ambitiösa tillväxtmål. Det är precis den typ av redovisningsbyrå som vi önskar samarbeta med. Vi ser fram emot att växa tillsammans, med fokus på fler och nöjdare mikrokunder”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

”Det händer mycket inom redovisningsområdet, särskilt vad gäller hur man bäst tillgodoser behoven inom mikrosegmentet. Briox fokus på den senaste tekniken inom automatisering i kombination med förstklassig service ger oss möjlighet att stärka vårt erbjudande till våra minsta kunder”, säger Sami Saarenpää, Sales Director & Partner på KTI Laskutus.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Sami Saarenpää
Sales Director, Partner
sami.saarenpaa@ktilaskutus.fi
+358 40 018 0142

Om Briox:
Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om KTI Laskutus:
KTI Laskutus är ett finskt företag som är specialiserat inom fakturafinansiering och fordringshantering. Verksamheten inkluderar även ett kompletterande affärsområde som erbjuder digitala redovisnings- och bokföringstjänster. Bolagets huvudkontor ligger i Åbo. Läs mer på www.ktilaskutus.fi.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.