12 oktober 2022

Briox tecknar exklusivt partnerskap med redovisningsbyrå för entreprenörer

Redovisningsbyrån eAccount Nordic och Briox har signerat ett partnerskap som innebär att eAccount Nordic kommer att hantera minst 150 kunder med Briox programvara från och med januari 2023.

eAccount Nordic Oy är en nystartad redovisningsbyrå i västra Finland. Bolaget fokuserar på målgruppen entreprenörer och ligger i framkant när det gäller att skapa kundnytta genom automatisering, digitalisering och rapportering.

”För att säkerställa lönsam tillväxt inom mikrosegmentet behöver vi kunna erbjuda våra kunder den senaste tekniken inom automatisering i kombination med förstklassig service. Med sin användarvänliga app och uppskattade support ser vi fram emot att växa tillsammans med Briox”, säger Carita Mäkinen, vd för eAccount.

“eAccount är en innovativ byrå med ett modernt synsätt kring paketering och prissättning. Vi är naturligtvis väldigt glada över att de väljer Briox som partner, vilket bevisar att vår lösning svarar upp mot den moderna redovisningsbyråns höga krav”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Carita Mäkinen
Founder & CEO
carita@eaccount.fi
+358 40 867 1743

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om eAccount Nordic Oy:

eAccount Nordic är en nystartad redovisningsbyrå med kontor i Vehmaa. Företagets huvudsakliga målgrupp är entreprenörer, för vilka de tillhandahåller olika tjänster med en uttalad ambition att ligga i framkant vad gäller automatisering, digitalisering och rapportering. Läs mer på www.eaccount.fi

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.