5 oktober 2023

Briox tecknar större kontrakt med snabbväxande finsk redovisningsbyrå

Redovisningsbyrån Tilit Tasan Oy tillkännagav idag ett utökat partnerskap med Briox som innebär att bolaget under 2024 kommer att ansluta minst 130 ytterligare kunder till Briox programvara. Det totala kontraktsvärdet motsvarar ca 400 tkr i årliga licensintäkter.

Tilit Tasan är en snabbväxande finsk redovisningsbyrå med huvudkontor i Oulu. Företaget erbjuder tjänster inom bland annat bokföring, lön, skatterådgivning och företagsetableringar. Tilit Tasan har ambitiösa tillväxtplaner och en strategi att med hjälp av teknik effektivisera samarbetet mellan sina konsulter och kunder.

”Vi ser ett digitalt arbetssätt som en av de viktigaste nycklarna till nöjdare kunder och lönsam tillväxt. Med sin moderna mjukvara och fokus på innovation ser vi Briox som den perfekta partnern att hjälpa oss nå våra mål”, säger Johanna Rahkala, vd för Tilit Tasan.

“Tilit Tasan har ett inspirerande kundfokus och en tro på att teknik möjliggör ett effektivare arbetssätt. Det är precis den typ av redovisningsbyrå som vi önskar samarbeta med. Vi ser fram emot att växa tillsammans, med fokus på fler och nöjdare kunder”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Johanna Rahkala
CEO
johanna.rahkala@tilittasan.com
+358 40 766 3257

Om Briox:
Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se och LinkedIn.

Om Tilit Tasan:
Tilit Tasan är en finsk redovisningsbyrå med huvudkontor i Oulu. Företaget erbjuder tjänster inom bland annat bokföring, lön, skatterådgivning och företagsetableringar. Bolagets huvudsakliga målgrupp är små- och medelstora företag, och i dagsläget hanterar man drygt 300 kunder. Läs mer på www.tilittasan.com

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.