23 november 2021

AutoAccount och Briox stärker sitt gemensamma erbjudande för mikroföretagare i Finland och Estland

AutoAccount vill erbjuda sina kunder en modern och flexibel lösning för att hantera företagets ekonomi. Tillsammans med Briox introducerar nu AutoAccount en förbättrad och smidigare bokföringsupplevelse i Finland och Estland. Samarbetet ger företagare möjligheten till en modern lösning med en app med tillgång till en professionell bokförare online och en översikt av företagets ekonomi.

– Att sköta sin ekonomi via AutoAccount ska vara bekvämt och enkelt. Genom samarbetet med Briox har vi utvecklat en användarvänlig lösning, både för oss som hanterar företagets ekonomi och för våra kunder. Med hjälp av Briox och Digibalance-appen kan våra kunder både bidra och få hjälp med bokföringen, oavsett var de befinner sig, säger Mikko Ilves, styrelseordförande och grundare av AutoAccount.

– Grunden för Briox och AutoAccounts partnerskap ligger i att vi båda drivs av att utveckla enklare, smartare och bättre upplevelser för mikroföretagare. Vi är glada över att stärka vårt gemensamma erbjudande för alla AutoAccounts mikrokunder i Finland och Estland, och vi ser fram emot att växa tillsammans, säger Johan Nordqvist, VD på Briox.

Idag samarbetar AutoAccount och Briox i Finland och Estland. Bolagen ser intressanta möjligheter till ett utökat samarbete framöver, allt för att tillsammans göra bokföringen så enkel som möjligt för den snabbt växande gruppen mikroföretagare.

 

Om AutoAccount:

AutoAccount OÜ är ett dotterbolag till Digitase Oy, ett digitalt redovisningsföretag. Med ursprung från Finland har AutoAccount gjort det till sitt uppdrag att göra livet enklare för mikro-entreprenörer i Europa. Det gör de genom sitt AutoAccount-koncept som innebär tillgång till en bokförare online och mobilapplikationen DigibalanceApp, som gör det enkelt för företagaren att sköta företagets ekonomi. Över 1000 mikroföretagare använder AutoAccounts lösning, som idag finns i Finland, Estland, Frankrike och Storbritannien.
Läs mer på www.autoaccount.info.

Om Briox:
Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME.

Följ Briox på LinkedIn och Facebook.

For more information

Johan Nordqvist, CEO

johan.nordqvist@briox.se +46 70 661 86 80

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.